Another Quarter Life Crisis!

Image

hahahaha.. should I laugh or crying siii?? I know not everything can goes your way.. Totally know kalau belajar menerima & Ikhlas pasti akan selalu ada jalan.. Ya kan? Life goes on gitu..

Tapi untuk yang namanya masa depan pasti kita ingin yang terbaik donk pastinya?! Well, ada ada aja yang bikin kita jadi move back. Hmpfh!! Situasi & kondisi selalu bikin galau sih ini namanya.. Atau hanya over-thinking aja sih ini gw?! Kalau begini nanti jadi nya begitu, kalau ambil yang itu nanti hasilnya begini XD aww aww.. Jadi apa iya kita akan belajar dari keslahan? Jadi harus membuat kesalahan dulu gitu baru belajar??

>> I have 2 big sissy.. I’ve learned a lot about life from them (of course). Living on their shadow helps me realize which way I should take and which one I shouldn’t! that’s the positive part and of course there will be the negative part (Ya many things, but I won’t discuss it here today).

Im not that young anymore, I have to make a strategy for living, do I have to wait until I finish my master first then get married? (Master – have a good job in the other part of the world – married – and then kids?), or should I while taking my master I get married + have a kids and back on track to find a good job (well, kalau begini jalurnya bagian mau kerja overseas nya berat karena udah punya bontot ya kan? tapi masih bisa jalanin bisnis sendiri selain career.. entrepreneur di Bali – one of my dream! Tuh kan random lagi ha ha ha ha.. tp sure this is one of my dream! other than working overseas and live overseas πŸ˜€ ) Sekarang masih fase memilah milah.. ha ha ha ha Isn’t it funny?? over-thinking I guess.. tapi ada yang berfikir kayak gw gini ga ya? Takut aja sih salah langkah and I will regret it!!

>> Melihat banyaknya temen2 yang sudah menikah, dan sekarang mempersiapkan anak pertama itu bikin ngerasa, kok gw berasa diburu-buruin ya?? Apa masa muda gw yang so young-wild & free harus berubah soon?? aarrr.. oh no!! ohh tidak..!! Tapi kalau tidak sekarang apa telat banget nih gw nanti..?? (another question again). Mau sih sewaktu anak udah besar bisa nge mall bareng, masih kece! masih gaul! masih sexy (assyeedaaff haha) Tapi klo sekarang nanti gw gendut, ga sexy lagi, badan berubah semenjak melahirkan (yak galau lagi.. mengingat my 2 big sissy benar2 menderita dengan perubahan bentuk badan-especially bagian kulit yang udah ga mungkin lagi deh pake bikini – panjang ya kan jadinya ) Am I ready?? thats the question!! hmpfh.. jadi ini sebenarnya masalah siap atau tidak, ya kan? wow! Am I ready?? harus bertapa berapa malam nih biar nemu jawabannya?? ahiakk!!

KEEP POSITIVE!!!

I’M NOT THAT LATE!!! STILL SO YOUNG, SO WILD & FREE!!!

Harus enjoy every moments of it!! Yuukks check next rave party and party and party.. Tahun ini harus bener-bener pol go to any happening party as much as I can, go to places that I never been to, see the world, more adventures mumpung masih muda ya kan? :p walaupun udah ga se-BOLD dulu.. udah cupuu.. πŸ˜€ la la la la la

Kisses xx

It’s been a while.. Well happy new year 2014!!

Its been while since the last time I wrote something here.. I need to be consistent I don’t want this blog end up like the previous blogs that I had before (end up forgetting the password, he he he.. )

The last thing I wrote is about moving to KL.. πŸ˜€ Well here I am..!! almost 3 months since I moved my ass off here… and Β I ‘m glad..!! Im so excited to continue my study, taking my master like I always dream of, since I finished my bachelor degree πŸ™‚

Im having a great start here.. Busy with assignments and passed couples of morning classes + weekend classes Β already before the year end holiday πŸ™‚ damn! I was like “what the F**k am I doing here?? but I am glad!! Can’t be better than this!!

KUALA LUMPUR – MALAYSIA

Sounds not that fancy! But I found it! IT IS!! Interesting place to live really.. In some ways its better than Indonesia ( I mean Jakarta of course ), in some ways it is not.. hmpfh come si come sa!! But I do like it.. (The prices and the living cost are higher here.. zzz)

They have a beautiful landmark. Hills and clean big roads here… I love to drive around Malaysia. πŸ™‚ I’ve done some road trip to Penang ( around 4 hours driving), I’ve drove to Johor Bahru ( 5 hours driving in total ) and the last road trip was to Langkawi Island ( 7 hours driving in total + ferry )! My comment was like “WOW”!! can’t complain at all.. the view and the road was so nice! I like it.. and I want to do it more often πŸ™‚ yeaayy!!

Image

Image

ImageImage

Image

Image

Image

Image

MORE RAVE PARTY THAN EVER!!

Well such a great welcome rave party that I experienced here.. First “AVICII” then “THIRST” next will be “WOW – Steve Aoki” and of course “ASOT650MY” aaaarr I can’t wait I bought the ticket already.. That’s what amazed me! I thought Malaysia gonna be far far away from some kind a lifestyle like this. But I was wrong, they have a lot of rave party even more than rave party than Jakarta does.. WOW!! The framing of muslim country?? ohh please!! here more open and more crazy than I thought! The different is I DONT HAVE MY FRIENDS MY PARTNER IN CRIME HERE! So I need to make a new friends and I did πŸ™‚ Im glad.. πŸ˜€ wohhoo.. ( so far I like it here.. I feel blessed!)

1392447_10202374122133745_1293982032_n 1463103_10202369772745013_1199043071_n 1471757_10202374114653558_1918700558_n 1486860_10202369779825190_348699435_n 1486864_10202598136733970_1440571024_n 1521623_10202474256637045_1721686589_n

Taking Pictures of Yourself to Post on LOOKBOOK! ha ha ha

Bohemian style

Bohemian style

 

Bohemian

Bohemian

Pose

Pose

 

Style

Style

This is how I present my self.. Β For me life is too short to wear a normal clothes..

Thats how I make my self frustrated everyday try to get a good stuff on my closet.. haha

Well, it’s worth it XD

Casual outfit

Casual outfit

Right now i’m in love with casual outfit..

Short, jacket, crop top, flats.. πŸ˜€

But for sure I love Isabel Marant Shoes.. Loved them very much πŸ˜€